konst-terapi

Konstterapi – en terapiform med kreativt & konstnärligt skapande som verktyg


Skapa för hälsan

När du behöver komma i kontakt med ditt inre, 

hitta tillbaka till din livsglädje, hantera din stress eller utveckla dig!

Du får möjlighet att måla med akvarell, torrpasteller, pastellkritor och även teckna och modellera. Jag hjälper dig att komma igång och lär dig hur materialet används.


Du behöver inte vara konstnärligt utbildad eller ha målat eller modellerat tidigare. Genom kreativitetens verkan och en planerad målsättning kan du ta dig framåt och skapa transformation inom dig. 

Konstterapi är ingen samtalsterapi och jag värderar inte slutresultatet, utan jag gör bedömningar utifrån hur arbetet går framåt. Och jag hjälper dig om du fastnar och inte vet hur du ska komma vidare.


Ibland använder vi vattenfärg för att lösa upp, ibland modellering för att bygga upp eller teckning för att samla ihop. Ibland behövs färg och värme eller lugnande penseldrag och tunna lager färg. Allt efter dina individuella behov.


Boka din plats på konstterapi 

Du kan antingen komma på enskild terapi eller i mindre grupp.


Pris enskild terapi

Pris för enskild terapi, ca 1,5 tim per träff 450:-

Paketpris för 8 träffar 2900:-


Pris terapi i mindre grupp, 2-4 personer

Pris ca 1,5 tim per träff 225:-

Paketpris för 8 träffar 1500:-


E-post: maarit@amras.se, Mobil: 073-963 18 81

Konstterapi passar för dig som känner dig utmattad eller har mycket stress i ditt liv. Men även om du har drabbats av någon sjukdom eller något tillstånd som ständig värk, stroke, fibromyalgi, sömnsvårigheter, mm. Eller om du har gått igenom något chockerande eller traumatiskt i ditt liv.


Av egen erfarenhet har jag uppfattningen om att konstterapi är ett bra verktyg även för allmän återhämtning. En stund att få vara själv med egna tankar och känslor.


Mitt diplomarbete under utbildningen handlade om ångest, hur det har ökat i samhället och hur konstterapi kan vara till hjälp.


Varmt välkommen på terapi!

Du hittar tips och erbjudanden även på Facebook.

Konst hittar du på amras instagram.

Maarit Hallström

Massör, Kursledare och Konst-terapeut

Mobil: 0729-17 14 12

E-post: maarit@amras.se